Нашите колеги

В нашият бизнес хората са всичко!

В последните няколко години действащите компании за бързи кредити направиха и невъзможното, за да привлекат всеки потенциален клиент, но според нас забравиха и останаха длъжници на редовия колега. Тя/той с ентусиазъм и много труд успя да отвори вратата на средностатистическото българско семейство за този полезен, но непознат на българския пазар продукт – БЪРЗ КРЕДИТ, но не получи необходимото личностно и професионално удовлетворение. Негативните явления не закъсняха.

За да избегнем грешките на нашите предшественици, като основен приоритет в работата ни заложихме да подържаме положителна работна среда, в която нашите колеги постоянно се насърчават да развиват своите умения, като на всички се гарантира, че се оценяват единствено на основа личните им качества, способности и постигнати резултати.

Нашата политика е да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите хора и професионалисти. Активно сме ангажирани да опазваме здравето, безопастноста и благополучието на колегите и техните семейства, като спазваме всички изисквания на българското законодателство. Стремим се да въвеждаме изпреварващо положителни европейски работни практики.

Ние признаваме и подкрепяме необходимостта от баланс между работа и личен живот. Създаваме условия за ефикасно използване на работния ден. Когато е необходимо използваме гъвкави схеми на работа, съобразени с потребностите на бизнеса и колегите.

Ние ценим хората и техните гледни точки. Зачитаме многообразието и индивидуалните им различия. Насърчаваме ги да поемат отговорност за своите действия. Желаем да изградим не само трайни работни партньорства, но и чувство за принадлежност към колектив, в който работим, живеем и се веселим едновременно!

Доволния и удовлетворен от работата колега за нас означава стотици доволни и удовлетворени клиенти, които ще ни предпочетат отново и отново!

Нашият усмихнат екип:

Христина Пеняшка

Христина Пеняшка

„Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето.“

 

Димитрина Младенова и Ивайла Златанова

„Не е трудно да вървиш към върха, само да си сигурен, че си видял най-високия връх.“

 

 

Галя Николова

„Животът не е низ от случайности, а отражение на това, което е в теб…“

 

 

Ивон Иванова

Ивон Иванова

„Грандиозните неща се вършат с грандиозни средства. Само природата прави великото даром…!“

 

 

1505499_10202023764501111_7125710499806125815_n

Анна Драганова

„Да правиш това, което ти казва вътрешният глас,
е мъдра инвестиция с голяма възвращаемост.“

 

 

Митко Митев и Камелия Василева

Митко Митев и Камелия Василева

„Вече 10 години екипът ни успява да радва и удовлетворява нуждите на нашите клиенти.“

 

 

Биляна Стоянова

Биляна Стоянова

„Гледам в бъдещето, защото там ще прекарам останалата част от живота си.“

 

 

 Радина и Пирин Галови

Радина и Пирин Галови

„И утре е ден… но друг!“

 

 

Новини

Централно управление

Административен офис:
гр. Перник, ул. "Благой Гебрев" №36В
Телефон: 089 33 22 718

Email: office@pfbcredit.com

Харесайте ни